TURKSE BAKKERIJ EMIN

TURKSE BAKKERIJ EMIN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 495 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Turkse Bakkerij Emin. Meer weten? Ontdek meer

3 mei 2022 om 17:50 Kut... Turkse pizza was mager belegd met vies vlees. Extra saus besteld en deze niet gekregen En het was nog rete duur ook
22 apr 2022 om 21:35 Wederom top! Lekker snel, lekker warm en goed eten.
14 apr 2022 om 14:29 Teleurstellend. Erg lang moeten wachten en er zat niet eens saus op mijn turkse pizza.
13 apr 2022 om 1:38 worst delivery ever it was a very brutal delivery guy becoz he couldn't find my house he talked with a high voice tone!he even told me to order food somewhere else!well who ever u r just do your job properly cz it's so pitty for the company itself!
7 apr 2022 om 20:46 Turkse pizza was hard en niet lekker en is in de prullenbak gegaan Mayonaise was zuur De patat was niet goed doorgebroken Het duurde langer dan er gezegd werd
28 mrt 2022 om 19:12 Netjes gebeld dat de gewone doner op was en of ik i.p.v. dat kipdoner wilde. Akkoord gegaan maar de kipkapsalon en de Turkse Pizza met doner was zonder smaak en de sla, rauwkost en kaas waren ver te zoeken. Erg jammer!
26 mrt 2022 om 18:31 Heerlijk
14 mrt 2022 om 20:29 Eten erg goed op smaak. Tijdige en nette bezorging. Vlees was goed warm maar friet was lauwwarm. We zullen zeker nogmaals bestellen.
25 feb 2022 om 14:18 Veel te laat bezorgd en niet warm
21 feb 2022 om 19:27 Geen uren hoeven wachten; nette service
19 feb 2022 om 8:47 We hadden extra saus en extra opmerking geplaatst. Daar is niets mee gedaan. Bestelling was grotendeels afgekoeld